Nový design kapslí do kávovarů Nespresso*

15 Březen 2021

Společnost Segafredo Zanetti dala svým biologicky rozložitelným kapslím Nespresso* nový a svěží design

 

Společnost Segafredo Zanetti byla jedním z prvních výrobců kávy, kteří obohatili trh o biologicky rozložitelné kapsle formou průmyslového kompostování. Nyní přichází s modernějším designem svých kapslí do kávovarů Nespresso* i novou certifikací.

 

Téma ekologické udržitelnosti hraje při rozhodování o nákupu stále důležitější roli. Obecně na českém trhu segment zrnkových káv neustále roste, nicméně ani kapslové kávy ve svém růstu nezůstávají pozadu. Káva připravená z kapsle zajištuje rychlou a čistou přípravu kávy stejné kvality, ať doma nebo v kanceláři.

Kapsle Segafredo v regálech obchodů

Biologicky rozložitelné kapsle od Segafredo Zanetti jsou v současné době k dispozici ve čtyřech různých variantách, takže každý si může přijít na své.

Milovníci klasického ESPRESSA se mohou těšit na kávu typické italské chuti a intenzivní vůně připravené z tmavě pražené kávy. Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří rádi pijí LUNGO, tzv. „prodloužené espresso“. V průběhu přípravy modernějšího designu byla nově certifikována káva ORGANICA, obsahující kávu ze 100% zrn Arabica. K již dříve získané certifikaci BIO je tak doplněna ještě o certifikát RFA (Rainforest Alliance). Voňavé espresso připravené z kapsle ORGANICA vás v myšlenkách dovede nejen do krásné slunečné Itálie, ale zároveň vám dopřeje dobrý pocit z každého vypitého šálku.

Správná příprava je nezbytná

Aby káva, připravená z kapslí Segafredo Zanetti, chutnala tak jak má a správně se rozvinula její chuť a vůně, je třeba ji správně připravit.  „Nový obal je proto obohacen o doporučení, v jakém objemu si ji připravit,“ vysvětluje Petra Knapová, marketingová manažerka CZ&S. „Pro přípravu espressa doporučujeme objem nápoje 25-40 ml, přičemž RISTRETTO rozkládá svou charakteristickou chuť a vůni při 15-25 ml. Káva v kapsli LUNGO nám umožňuje dopřát si šálek o větším objemu cca 100-120 ml, a přitom má káva stále skvělou chuť i kvalitu,“ doplňuje Petra Knapová.

Nový a svěží design

„Obal kapslí Segafredo Zanetti byl modernizován pro celý evropský trh, uvnitř obalu najdete kávové kapsle prvotřídní kvality a skvělé chuti – přesně tak, jak ji znáte z dovolené v Itálii. To je to, co očekáváme a věříme, že naši zákazníci určitě nebudou zklamáni,“ dodává na závěr Petra Knapová.

Biologicky rozložitelné kávové kapsle Nespresso* jsou k dispozici ve čtyřech variantách:

 RISTRETTO – silná chuť a intenzivní vůně

intenzita 11, tmavé pražení, doporučený objem nápoje: 15-25 ml

ESPRESSO – typická italská chuť a crema

intenzita 9, tmavé pražení, doporučený objem nápoje: 25-40 ml

ORGANICA – 100% Arabica s ovocnou chutí a jemnou cremou, certifikovaná BIO a RFA

intenzita 8, střední pražení, doporučený objem nápoje: 60-80 ml

LUNGO – vyvážená chuť s jemnou cremou

intenzita 6, střední pražení, doporučený objem nápoje: 100-120 ml

*Registrovaná ochranná známka třetí strany nesouvisející s Massimo Zanetti Beverage Group a Segafredo Zanetti CR spol. s r.o.

Novinky